Splash Awards News

Winnaars van 2023

De winnaars van 2023 zijn bekend: https://splashawards.nl/winnaars-van-2023

Nominaties

De genomineerden zijn bekend! Kijk snel of jij één van de gelukkigen bent: https://splashawards.nl/genomineerden.

Je kunt nog tot uiterlijk 8 november (was 31 oktober) doorgeven wie er tijdens de uitreiking van de partij zullen zijn. Dit kan door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/nHaVUXtYxSbPsKUY7

Locatie bekend

Nu het Muntgebouw grondig wordt verbouwd hebben we een fantastisch alternatief kunnen vinden in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Een mooie theaterzaal zal ons decor voor een grandioze avond worden. Zorg dat je erbij bent en bestel alvast je entreekaarten!

Verrassing!
Met een entreekaart voor de Splash Awards kun je op de dag zelf gratis het Spoorwegmuseum bezoeken. Het museum is geopend van 10:00 - 17:00 uur. Wel gaat het museum om 17:00 uur dicht, waarna je om 19:30 uur weer van harte welkom bent voor de uitreiking van de Splash Awards. Houd hier rekening mee!

Locatie Spoorwegmuseum
Het adres van het Spoorwegmuseum is Maliebaanstation 16, 3581XW, Utrecht.
Het museum beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Een parkeerkaart is bij aanvang te koop bij de kassa van het museum voor 12 euro per stuk (incl. BTW). De locatie is ook goed bereikbaar met het OV (15-20 minuutjes lopen vanaf Utrecht Centraal Station). Meer info over de bereikbaarheid vind je op http://www.spoorwegmuseum.nl.

Opmaat naar Splash Awards 2023

De voorbereidingen zijn in volle gang... Alles wordt momenteel in stelling gebracht om de Splash Awards 2023 tot het live evenement van 2023 te maken. Wie weet sta je op 16 november met één van die felbegeerde Drupal Awards in je handen!

VORIGE EDITIE

Vorig jaar werden de Splash Awards 2022 gehouden in De Munt te Utrecht. Deze prachtige locatie is al vaker de plek geweest waar de uitreiking heeft plaatsgevonden.

De Munt te Utrecht
De Munt - Utrecht