Splash Awards News

Opmaat naar Splashawards 2022

De voorbereidingen zijn in volle gang... Alles wordt momenteel in stelling gebracht om de SplashAwards 2022 tot het live evenement van 2022 te maken. Wie weet sta je in oktober met één van die felbegeerde Drupal Awards in je handen!

LOCATIE BEKEND

De locatie voor de Splash Awards 2022 is bekend: De Munt te Utrecht. Deze prachtige locatie is reeds eerder de plek geweest waar de uitreiking heeft plaatsgevonden en het het is dan ook met trots dat we kunnen laten weten dat wij jullie ook dit jaar op 6 oktober weer in de Munt kunnen uitnodigen! Meer details worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

De Munt te Utrecht
De Munt - Utrecht

ONZE SPONSORS: PLATFORM.SH EN RTL

Geen een evenement kan succesvol zijn zonder betrokken sponsors. Dankzij de bijdrage van Platform.sh en RTL kunnen wij dit mooie evenement organiseren. 

Platform, onze premium sponsor, is naast trouw sponsor ook al heel lang actief als kwaliteitshoster. Ooit begonnen voor Drupal specifiek hosting, nu breed georiënteerd voor alle bekende frameworks zoals je kan zien op https://platform.sh/marketplace/. Wij danken Platform.sh van harte, ook omdat onze eigen site daar veilig en snel gehost wordt!

Platform SH logo

Goud sponsor is dit jaar Drupal grootgebruiker RTL. Door dit evenement te ondersteunen, laat RTL zien dat ze niet alleen de tool Drupal gebruiken voor hun websites maar ook actief willen bijdragen in het ondersteunen en laten groeien van de gemeenschap. Hiervoor willen bij RTL dan ook van harte bedanken.

Logo RTL