De Jury

De jury voor de Splash Awards 2023

Zoals ieder jaar is ook dit jaar de jury weer met de uiterste zorg samengesteld. Een groep specialisten met ieder een eigen expertise. Op deze pagina kan je met de individuele leden kennismaken. 

De jury van 2023 bestaat uit de volgende leden:

Janne KalliolaJanne Kalliola

Janne is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, klantrelaties en bedrijfsontwikkeling van Exove. Hij voert samen met het managementteam de strategie van Exove uit en leidt het bedrijf.

 

Carole GrootenboerCarole Grootenboer

Als freelance product owner is Carole momenteel actief bij BPUGnl. Ze heeft reeds 20 ervaring op het gebied van project management en specialiseert zich in de begeleiding van ontwikkeling van (Drupal) websites, mobiele apps, CRM, e-learning, online marketing en crossmediale projecten en evenementen. Carole neemt daarnaast alweer een aantal jaar de organisatie van de DrupalJam op zich!

Stella PowerStella Power

Stella is de directeur van Annertech en is web developer. Ze onderhoudt momenteel een aantal belangrijke Drupal modules en is actief in de Drupal community sinds 2008.

 

Bostjan KovacBostjan Kovac

Bostjan is sinds 2014 eigenaar van het Sloveense Agiledrop wat developers levert voor allerlei soorten webdevelopment projecten. Hij is daarnaast web developer en een bekende in de Drupal community.

 

Anja SchirwinskiAnja Schirwinski

Bij de Splash Awards NL is Anja geen onbekende, eerdere edities jureerde ze al inzendingen. Anja is eigenaar van het Duitse Undpaul wat o.a. Drupal projecten realiseert.  

 

Bas BootBas Boot

Als docent development werkt Bas met studenten om ze klaar te stomen voor een carrière in de media mediatechnologie. Bas is werkzaam aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Lenny MoskalykLenny Moskalyk

Lenny ken je waarschijnlijk als host van de laatste editie van Drupaljam, of als spreker van het jaar daarvoor. Ze is senior project manager bij Cocomore en organisator van o.a. DrupalCamp Kyiv.