De Jury

Het was spannend maar het is bijna zover, de jury voor de Splash Awards 2021 is bekend!

Zoals ieder jaar is ook dit jaar de jury weer met zorg samengesteld. Vijf specialisten met ieder een eigen expertise. Bij deze stellen we trots de (deels internationale) jury aan u voor:

 

Bas BootBas Boot

Als docent development werkt Bas met studenten om ze klaar te stomen voor een carrière in de media mediatechnologie. Bas is werkzaam aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Sander MangelSander Mangel

Als Ecommerce Solutions Architect en outsourcing consultant helpt Sander zijn klanten met het zetten van de volgende stap in online retail en het professionaliseren van de processen rondom ecommerce.

 

Joost de ValkJoost de Valk

Joos heeft een passie voor het open web, open source en digitale marketing. Yoast SEO, de software die hij heeft geschreven, wordt gebruikt op meer dan 12 miljoen websites wereldwijd en Yoast heeft momenteel 140+ mensen in dienst.

 

Janne Kalliola Janne Kalliola

Janne is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, klantrelaties en bedrijfsontwikkeling van Exove. Hij voert samen met het managementteam de strategie van Exove uit en leidt het bedrijf.

 

Rachel Lawson Rachel Lawson

Rachel is community Liaison bij de internationale Drupal Association. Haar taak is om de behoeften van de Drupal Community beter te begrijpen en om de Community beter te helpen begrijpen hoe de Association iedereen die met Drupal werkt allemaal ondersteunt.