De Jury

De jury voor de Splash Awards 2022

Zoals ieder jaar zal ook dit jaar de jury weer met zorg samengesteld worden. Een groep specialisten met ieder een eigen expertise. Op deze pagina kan je met de zeven individuele leden kennismaken. We updaten deze pagina regelmatig tot ze allemaal zijn toegevoegd!

 

Janne KalliolaJanne Kalliola

Janne is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, klantrelaties en bedrijfsontwikkeling van Exove. Hij voert samen met het managementteam de strategie van Exove uit en leidt het bedrijf.

 

Carole GrootenboerCarole Grootenboer

Als freelance product owner is Carole momenteel actief bij BPUGnl. Ze heeft reeds 20 ervaring op het gebied van project management en specialiseert zich in de begeleiding van ontwikkeling van (Drupal) websites, mobiele apps, CRM, e-learning, online marketing en crossmediale projecten en evenementen. Carole neemt daarnaast alweer een aantal jaar de organisatie van de DrupalJam op zich!

 

Sander MangelSander Mangel

Als Ecommerce Solutions Architect en outsourcing consultant helpt Sander zijn klanten met het zetten van de volgende stap in online retail en het professionaliseren van de processen rondom ecommerce.

 

Stella PowerStella Power

Stella is de directeur van Annertech en is web developer. Ze onderhoudt momenteel een aantal belangrijke Drupal modules en is actief in de Drupal community sinds 2008.

 

Bostjan KovacBostjan Kovac

Bostjan is sinds 2014 eigenaar van het Sloveense Agiledrop wat developers levert voor allerlei soorten webdevelopment projecten. Hij is daarnaast web developer en een bekende in de Drupal community.

 

Anja SchirwinskiAnja Schirwinski

Bij de Splash Awards NL is Anja geen onbekende, eerdere edities jureerde ze al inzendingen. Anja is eigenaar van het Duitse Undpaul wat o.a. Drupal projecten realiseert.  

 

Sebastiaan Van der LansSebastiaan Van der Lans

Sebastiaan is de man achter Wordproof en een kenner van blockchain technologie. Als front end developer timmerde hij aan de weg. Ook is hij als spreker actief op o.a. de onderwerpen: fakenews, blockchain, trustedweb en transparency.

 

Bas BootBas Boot

Als docent development werkt Bas met studenten om ze klaar te stomen voor een carrière in de media mediatechnologie. Bas is werkzaam aan de Hogeschool Rotterdam.