Splash Awards News

De nominaties zijn bekend!

Op de afgelopen weken was de vijfkoppige jury druk bezig met het beoordelen van alle inzendingen. Ieder jurylid beoordeelde iedere case met twee cijfers. Eén algemene beoordeling, en daarnaast een beoordeling op een specifiek criterium. In totaal kreegt iedere inzending dus 10 cijfers, waarvan een gewogen gemiddelde werd berekend. Dit bepaalde uiteindelijk welke cases genomineerd zijn voor de awards!

Al met al een zeer arbeidsintensieve taak voor de jury. We zijn ze dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan dit evenement en de Drupal gemeenschap in het algemeen!

RECORD AANTAL INZENDINGEN

Deze editie van de Splash Awards hebben we een record aantal van 57 inzendingen ontvangen, verdeeld over 9 categorieën (helaas is de categorie Educatie komen te vervallen). Dit zegt ons dat de Nederlandse Drupal gemeenschap is dus nog steeds zeer succesvol en actief is! 

OVER DE UITREIKING

De award uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 28 oktober van 16.00 tot 17.30 uur. Net zoals Drupaljam, zullen wij het evenement live streamen vanuit een studio in Rotterdam. Voor alle betrokken is de uitreiking te volgen zijn via Zoom. De precieze details hierover volgen binnenkort.

De presentatie is in handen van Steven Kazàn. Hij zal bekend maken welke cases de prestigieuze prijzen mogen ontvangen. De winnaars zullen hun prijs per post ontvangen.

NODIG OOK JE OPDRACHTGEVER UIT

Ben je genomineerd? Kijk dan samen met je opdrachtgever naar de uitreiking. Samen met het hele team op kantoor, of gewoon digitaal. Ook voor hen is het een leuk en spannend moment om mee te maken, en voor de bureaus een kans om weer eens de banden aan te halen met de opdrachtgever.

ONZE SPONSOR: PLATFORM.SH

Geen een evenement kan succesvol zijn zonder betrokken sponsors. Dankzij de bijdrage van Platform.sh kunnen wij dit mooie evenement organiseren. 

Platform.sh levert alles wat een professioneel team nodig heeft om sites en apps te bouwen, uit te voeren en te schalen. Ben je op zoek naar een betere partner op dit vlak, kijk dan eens op Platform.sh. Vele (Drupal) bureaus werken al succesvol met ze samen!